Reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering ben je naast je autovakantie ook verzekerd van weekendjes weg. Vergelijk eenvoudig reisverzekeringen bij betrouwbare verzekeraars.

Reisverzekering vergelijken voor je autovakantie

Doorlopende reisverzekering voor je autovakantie

Bij het afsluiten van een algemene reisverzekering kun je in principe kiezen uit een doorlopende verzekering of een polis met een tijdelijke dekking, geldig tijdens jouw reis. Vaak denkt men dat een tijdelijke reisverzekering afsluiten voordeliger is dan het afsluiten van een doorlopende reisverzekering. Wanneer je de kosten van beide reisverzekering autovakantie opties goed vergelijkt, blijkt maar al te vaak dat een doorlopende verzekering toch goedkoper is. Tevens vergeet je nooit meer om jezelf of jouw gezelschap te verzekeren, ook niet wanneer je slechts een weekendje weg gaat.

Voordelen van de reisverzekering autovakantie

De reisverzekering kan in de meeste gevallen samengesteld worden uit een aantal componenten die je zelf kunt selecteren. Zo is het mogelijk om geld en waardepapieren zoals tickets tot een bepaald bedrag te verzekeren. Ook zorg en ziekenhuisverblijf in het buitenland, of vervoer terug naar Nederland bij ziekte, worden meestal gedekt. Is dit geen deel van de standaard dekking? Verzeker dit dan absoluut mee. De kosten voor medische hulp en zorg in het buitenland kunnen enorm oplopen. Ook schade aan bezittingen tijdens de reis, of het verliezen van belangrijke zaken of eigendommen zijn verzekerd. Dit geldt in de meeste gevallen tevens voor diefstal van goederen. Doe wel altijd aangifte van de diefstal in het buitenland en bewaar het bewijs van aangifte voor de verzekering.

De goedkoopste reisverzekering autovakantie vinden

Op AutovakantieVerzekering.nl is het eenvoudig om snel de prijzen te vergelijken voor een reisverzekering autovakantie. Maak een proefberekening en ontdek welke verzekering de beste dekking heeft tegen de laagste prijs. Zo bespaar je veel geld, dat je kunt gebruiken voor leuke dingen tijdens je vakantie!